Entreematten voorkomen schade aan je vloer

Het is herfst. Mist, regen en harde wind kenmerken het weer. Om het slechte weer, en dan vooral de nattigheid en viezigheid buiten te houden is het heel belangrijk dat u een goede entreemat bij elke buitendeur heeft. Niet alleen omdat het niet echt leuk is om schoon te maken, maar vooral ook omdat vuil en water uw vloer kunnen beschadigen.

Van een goede entreemat verwacht je dat deze de vloer schoon houdt. Maar hij moet natuurlijk ook goed passen bij uw interieur. Daarom zijn entreematten tegenwoordig verkrijgbaar in diverse kleuren, dessins en materialen.

Een goede droog-schoonloop mat neemt vocht en vuil op.

Bij ParketGroep Nederland hebben we een uitgebreid assortiment schoonloopmatten. Want welke mat voor uw situatie het meest geschikt is hangt helemaal af van uw woonsituatie en woonstijl. Bijvoorbeeld is er bij nieuwbouw vaak veel inloop van zand. En zand kan krassen veroorzaken. Maar ook huisdieren nemen vaak veel zand mee in hun vacht en tussen de pootjes. Heeft u bijvoorbeeld jonge kinderen die kletsnat thuiskomen in hun regenpak? Dan is een goed absorberende entreemat een goed idee.

Schoonloopmatten zijn er in vele kwaliteiten, kleuren, dessins en afmetingen. Ze zijn eenvoudig te reinigen. Stofzuigen is vaak voldoende. Veel matten hebben onafhankelijke tests ondergaan om te bewijzen dat ze vuil en vocht stoppen en dat ze nagenoeg onverslijtbaar zijn. Deze geteste matten worden geleverd met minimaal 5 jaar garantie zodat u verzekerd bent van de beste vloerbescherming.

Wij laten u graag zien welke entreemat voor u de beste keuze is.

Wist u trouwens dat entreematten ook exact op maat worden gemaakt? Wij kunnen hem tijdens het leggen van de vloer ook direct inleggen. Wel zo mooi.