Onderdeel van ParketGroep Nederland

Mutivloer Assen is lid van de ParketGroep Nederland. ParketGroep Nederland is een collectief van ruim 25 parketspeciaalzaken, verdeeld over Nederland.
Wij werken samen met diverse leveranciers, alle specialist op hun gebied. Door onze gezamenlijke inkoop kunnen wij u uitstekende condities bieden.
ParketGroep Nederland-leden zijn gepassioneerd over vloeren. Ze bezoeken beurzen en volgen ontwikkelingen en trends in de markt. U treft daarom in onze winkel vloeren aan die passen bij de laatste trends op interieurgebied.

De vloeren collecties van de ParketGroep Nederland

Wij hebben een exclusieve huiscollectie – de ‘Nederland-collectie’. Deze collectie bestaat uit houten vloeren, semi-traditionele vloeren, laminaatvloeren en pvc-vloeren.

De ‘Nederland-collectie’ is typisch Nederlands. Iedere vloer heeft eigen onderscheidende karakteristieken en een eigen uitstraling. Bij de houten vloeren bijvoorbeeld kunt u kiezen van naturel tot wit en van gerookt tot licht verouderd. Met Europees eikenhout als basis en verschillende behandeling- en afwerk varianten. De patronen zijn helemaal van deze tijd en passen perfect bij de actuele woontrends.
De vloeren uit de ‘Nederland-collectie’ zijn geschikt voor vloerverwarming en in elke ruimte toepasbaar. De ‘Nederland-collectie’. Het mooiste van Nederland, bij u op de vloer!

Naast de exclusieve ‘Nederland Collectie’ hebben wij een ruim assortiment parketvloeren, plankenvloeren, patroonvloeren, laminaatvloeren, pvc-vloeren et cetera. Wij hebben vloeren voor elke ruimte in huis, maar ook voor de zakelijke markt hebben wij een grote keuze. Kantoren, winkels en zelfs musea wisten de weg naar Assen al te vinden.