Plint en profiel

Het lijkt misschien een klein aspect van de vloer, zo'n plint. Maar juist de plint in combinatie met een vakkundige montage maakt vaak het onderscheid. We noemen het dan ook niet voor niets de finishing touch. Ontdek zelf de mogelijkheden.

Houten plinten
Een houten plint in exact dezelfde stijl als uw vloer brengt harmonie in uw interieur. De plinten zijn verkrijgbaar in elk gewenste houtsoort en afwerking. Ook op het gebied van laminaat hebben we voor iedere laminaatvloer een bijpassende plint.

Sfeer plinten
Met sfeerplinten kunt u uw interieur net wat extra cachet geven. De witte plinten zijn voorgegrond en hoeven alleen afgelakt te worden in de kleur die u wenst. Bijvoorbeeld van uw deurstijl of wand. Bijzonder aspect is dat u met een sfeerplint een mooi onderscheid krijgt tussen uw vloeren en wanden. Heeft u verschillende vloeren in keuken en woonkamer? Dan is deze plint ideaal om eenheid te creƫren. De plinten zijn in diverse hoogtes en uitvoeringen verkrijgbaar, waarbij de hogere plint steeds populairder wordt.

Profiel


Bij hoogteverschillen tussen bijvoorbeeld keuken en woonkamer kan een overgangsstuk, ofwel profiel, uitkomst bieden. Deze profielen zijn slijtvast en in dezelfde kleur van uw vloer verkrijgbaar. Leuk detail is dat juist r.v.s .duidelijk een trend is. Ondanks deze mooie tussenoplossing, werken we bij Multi Vloer Assen liefst zonder. Want we leggen het parket, indien het technisch mogelijk is, zodanig dat er helemaal geen profielen nodig zijn. Zo krijgt u het mooiste resultaat.